Links

De website terwinselen.eu trekt tussen de 80.000 en 100.000 bezoekers per jaar. Ik maak ook nog enkele andere sites, die de moeite waard zijn om te bezoeken.

De Witte Wijk, is een wijk van de Molenberg in Heerlen. De huizen zijn allemaal Wit en zijn gebouwd in 1951 en 1952, voor de ambtenaren van de Mijn-industrie te huisvesten. 106 van deze woningen zijn verkocht en ongeveer een even groot aantal word nog steeds verhuurd door Wonen Zuid. In 2005 Wilde Wonen Zuid de woningen slopen, daar kwamen de bewoners in verzet tegen en de woningen werden gerenoveerd, als de mensen dat wilde. Een enkele bewoner heeft dat niet gedaan. Maar 99% wel. De muren werden geïsoleerd en er kwamen nieuwe kozijnen in met dubbel glas. De voorwaarde was wel dat als een huurder uittrok, de woningen verkocht konden worden. Ik heb zo'n woning gekocht.


AGL staat voor Apple Gebruikersgroep Limburg, Heb je een Apple product en je kunt wel wat ondersteuning gebruiken, dan kun je je hier aanmelden.


KFM staat voor Klinefelter Mozaïek dat is wat ik vanaf mijn geboorte heb. Een chromosoom afwijking. Een man heeft normaal XY en een vrouw XX geslachtshormonen en ik heb XyXXy, mijn cellen zitten dus iets anders in elkaar. Ik ben zowel man als vrouw tegelijk, maar omdat een mens hormonen nodig heeft, heb ik gekozen voor het vrouwelijk hormoon en ga ik als vrouw door het leven.

Viviënne Crutzen is een website vol oude foto's van de archieven die ik heb.

Webdesign Viviƫnne Crutzen