Nieuws

Foto's

Foto's straatmarkt

Helaas zijn de foto's van de straatmarkt mislukt. Of het de camera is of het objectief, is me een raadsel. Het frappante is dat de foto's die ik in de Kerk gemaakt heb allemaal gelukt zijn, ik zou bijna nog gaan geloven. Vind het wel jammer van die replica van die mooie oude fiets. Wie weet een andere keer, dat het dan wel lukt. Ergens is het nog een geluk ook want ik moet volgende week ergens foto's gaan maken, stel je eens voor ze waren dan mislukt, moet er niet aan denken.
VCA_2907_DxO

Inkleuren

Bij de verkenners diashows ben ik de foto's aan het inkleuren. Ook andere zwartwit foto's komen aan de beurt.. Het is wel niet perfect, maar het brengt kleur in de grijze beelden en sommige mensen zijn nu beter herkenbaar.

Foto's Han van de Bolt

Zo de foto’s van Han van de Bolt staan er op. Ik heb even een week rust moeten nemen, wegens mijn hartritmestoornissen. De laatste series waren van de Verkenners St. Hubertus.
467 foto’s heb ik moeten bewerken, want je moet ook alles kunnen zien op een foto en ze moeten geschikt zijn voor internet. Bovendien moet ik ze nog voorzien van een watermerk, want ze stelen als de raven.nu is dat niet zo erg, als je maar aan bronvermelding doet.

Webdesign Viviƫnne Crutzen